Kristen donerar pengar till Haiti

Kristen kunde inte medverka på galan "Hope for Haiti" som sändes för att samla in pengar för att hjälpa alla som blivit utsatta av jordbävningen på Haiti. Hon var nämligen tvungen att vara på Sundance. Men om ni tror att Kristen inte donerade något då tror ni fel!
Även George Clooney, Robert Pattinson, och nästan alla andra kändisar i världen bidragit till att lyfta mer än $ 57 miljoner för Haiti befrielse, var upprörd en stjärna hon inte kunde deltaga i telethon fredags: Kristen Stewart.
The Twilight babe färdades fredag till Park City för Sundance Film Festival, hade 'cause K. Stew två filmer (Välkommen till Rileys och The Runaways) premiär.
Men tro inte att det hindrade henne från att hjälpa ut ...
Vid premiären för Välkommen till Rileys, filmens producenter, Giovanni Agnelli och Scott Bloom, fyllde oss i den Kristen idé om hur man kan hjälpa samla in pengar till Haiti.
K. Stew & Co upp kontanter genom att vara värd fyra lyckliga damer i Park City. De lyckliga fyra betala dyrt för förmånen att få en gratis flygbiljett, ett ställe att bo på och njuta av Kristen sällskap.
"De betalade, typ, tusen dollar ett stycke för biljetter som gick till stöd orsaken till Haiti, säger Agnelli.
Läs allt här, (källa)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0