Taylor Lautner - triangeldrama

Varning: Jag vet inte om detta är rykten eller inte, så skäll inte på mig om de är det!

Taylor Swift och Emma Roberts har samma killsmak

Taylor Lautner, 17, hamnade mitt i en catfight på inspelningen av den kommande filmen “Valentine’s day”. Enligt National enquirer ägnade sig både Taylor Swift, 20, och Emma Roberts, 18, åt att slåss om ”Twilight”-stjärnans uppmärksamhet mellan tagningarna.

Efter inspelningen har Lautner som bekant inlett ett förhållande med Swift, men under arbetet med den romantiska komedin utspelade det sig ett rasande triangeldrama när Emma Roberts försökte vinna flickfavoritens hjärta.

— Alla såg att Emma var kär i Taylors kille. De hade inga scener ihop, men hon flirtade med honom så fort hon fick chansen, berättar en insider för National enquirer.

Enligt källan nådde dramat sin spets när Emma dök upp på inspelningsplatsen som åskådare till Taylor och Taylors kärleksscen.

— Swift tyckte att det var obehagligt att se Emma stå och stirra på Taylor. Hon bestämde sig för att kyssa honom som om han var den sista mannen på jorden.

— Kyssen var så lång och passionerad. Alla förstod att det var en varning till Emma.

Och det verkar som att Taylor Swifts maktdemonstration gjorde susen. De har ännu inte bekräftat att de är ett par, men enligt initierade källor har countrysångerskan och Taylor Lautner kilat stadigt ända sedan inspelningen av ”Valentine’s day” påbörjades i somras.

 

källa

Kommentarer
Postat av: Linn

Svar: Hehe ja jag vet helt underbaaaaar :) Längtar SÅ till Eclipse!!!!

2009-12-29 @ 17:05:36
URL: http://linnorlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0