Kristen & Rob flyttar ihop - RYKTEN!

Googlade runt lite och hittade ett riktigt löjligt rykte om Rob och Kristen, nämligen att Kristen ska ha kollat på hus som hon och Rob sedan ska bo i. Jag menar... Herregud vad folk hittar på rykten för att sälja det dom skriver. Och att Taylor är förälskad i Kristen är också rykten, han är ihop med country sångaren Taylor Swift och han trivs bra med henne.

Såhär skriver SOLO:

''Skådespelarna i Twilight fortsätter sin egen saga, utanför bioduken. Det har varit många rykten som cirkulerat runt Rob och Kristen. Enligt vittnen har de vid flertal tillfällen smygit ut från hotell tillsamman. För att röra upp i grytan ytterligare så är Taylor Lautner förälskad i Kristen, enligt personalen på inspelningarna.

Men det allra senaste skvallret är dock att Kristen letar efter ett nytt hus, menat för henne och Robert. En källa säger:

- Hon visade bilder på huset för Rob och han gillade det verkligen. Även om de inte köper huset tillsammans så vill hon att Rob också ska trivas där. Hon kallar det för hennes blivande kärleksnäste.

Med ett nytt hus, kanske de slipper att smyga i alla fall.''

 

Detta är inte sant, utan bara rykten. Tro inte på allt ni läser i skvaller tidningar!


Namnteckning jc


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0