Beautiful People of the decade - Rob & Ash!

Interview Magazine har gjort en lista över de 20 vackraste Personerna Detta decenniet. (Twenty Most Beautiful People of the Decade)

På den listan hittar vi två Twilight stjärnor, guess who?

 

Det är nämligen Ashley och Robert som är med på listan!

Vill ni läsa alla som är med på listan klicka här!

Här kommer Ashleys motivering:

 

Ashley Greene

Med fem filmer planeras komma ut under nästa år är det säkert att säga att Ashley Greene rider drivkraften från det absurda Twilight våg. Den unge Vampire med psykiska förmågor, hon har också befogenhet att göra flickor bokstavligen bryts ner i tårar i offentliga har redan överlevt ett sex-tape skandal, så det är ur hennes tonårsidol system. Men hur långt in i hennes egen framtid kan hon se? Från där vi står, den nära framtiden, åtminstone, ser lovande ut.

Ashley Greene:

"Jag växte upp i ett hus som skulle vara perfekt för att ställa en skräckfilm i. Det var ute på landet, precis vid vattnet. Jag är glad att jag aldrig fick se skräckfilm när jag var ung. Annars hade jag kunnat föreställa saker kommer ut i sjön.

 

 

 

 

Roberts motivering:

 

Robert Pattinson

Lite Brando, en HUGG Dean, besitter Twilight stjärna som lite konstig utlänning kvalitet som vänder grubblande snygg i ikoniska. Han har precis tillräckligt kant för att göra tonåringar och kvällspressen gå till "galen jägare" läge, har du sett Robsessed?, Men också en avväpnande, något förödande självkännedom. Det är tidigt ännu för Pattinson, men vi väntar ivrigt på del två av hans underhållande saga.


Om livet före Twilight:

"Vi tillbringade större delen av året bara bli full varje kväll ..." Jag vet inte om det räknas som "kämpar". "

1a

 

 

 

Källa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0